Shopaholic

Okej mina vänner, nu har jag gjort de igen. Det jag absolut inte fick göra - shoppa barnkläder. När man sitter hemma, rastlös med massa sidor som är rea på så bara råkade det hända, igen. Nu har jag sagt till mig själv att nu är det slut på det hela. Nu är det kläder till mig själv som gäller istället. Lillan har ju redan mer kläder än mig och Daniel tillsammans. Dock är kläderna köpta i olika storlekar så tror att hon kommer hinna använda det mesta, men nu är det stopp. Så nu ska jag svära er en eder! Jag lovar på hedersord att från och med idag, tills hon föds ska jag, Sandra Samuelsson inte köpa mer barnkläder *skakar i hand*. Jag är bara lite svag för vollangstjärtar. Och ja hittade ju ett par söta jeansleggings med vollangstjärt, och då tänkte jag att då kan jag ju slänga med en tjocktröja som jag kollat på länge i farten när jag ändå är igång, för det har jag bara mycket i storlek 62 som Dannes farmor stickat, annars har jag nästan inga tjockärmat till henne, och så hittade jag samma svalklänning som hon redan har fast i blått för ynka 40 spänn, så den fick det bli med. Så nu är det färdigshoppat. Punkt och slut!!



Kommentarer
Sofia

Tjejkläder är ju så otroligt söta, man kan ju inte låta bli! :) vilka sidor brukar du beställa från?

2012-08-02 @ 11:20:25
URL: http://fiadenfina.webblogg.se
Stina

Åh :) Ja den är superfin! :D

2012-08-02 @ 14:59:45
URL: http://stinavictorian.blogg.se
Cuisette

Jag är precis likadan! Jag lovar mig själv att jag har allt som behövs men så ser jag någonting sött och sakta men säkert börjar min inre övertalning. "Det är ju mitt första barn", "hellre för mycket än för lite".. ja, jag lurar mig själv med det mesta. Jättesöta kläder du hittade dock! :)

2012-08-02 @ 19:04:21
URL: http://www.cuison.se
Madde

Jättesött, vill med köpa massa kläder till våran. Men får glatt vänta ett tag till :)

2012-08-02 @ 19:19:09
URL: http://psychosocial.blogg.se/
Lina

Äh man kan aldrig köpa för mycket babykläder ;) säger jag som shoppar något till bebis eller dottern nästan varje dag haha :P

2012-08-04 @ 08:49:33
URL: http://rocktroll.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0