Little animal baby

Åh vad jag tycker djur-kläder är sött till de små. Köpte ju "little froggie" för ett tag sedan och idag när jag kikade in på H&M's hemsida har dom fått in en hel kollektion med olika små söta djur. ÅH! Jag smälte och valde att klicka hem två av dom. Baby tiger & tiny leopard. Fanns även i "little ladybug" och "tiny hippo", men nyckelpigan såg för tjejig ut för att en kille skulle kunna ha den och flodhästen såg ut som grodan jag redan har, så det fick det bli. Även en lite tjockare "björn overall". Åh så sött. Nu är jag nöjd!


Har en till sak att berätta förresten. En mycket viktigare sak. Inatt när jag som vanligt gick på toaletten och sedan tillbaka i sängen fick jag min första buff på handen. Kunde inte somna om och låg o kollade i taket med handen på magen, och då kom den. Jag blev helt paff. Efter det fortsatte det med massa buffar, volter och vändningar hit och dit i magen. Så jävla tydligt. Och så jävla häftigt!! Nu börjar väl den riktigt mysiga tiden när man bara mer o mer tydligt kan känna av den lilla :)


Kommentarer
Elin #806

Sökte på bebisbilder i vecka 18 på google, och då gled jag in på din blogg. Själv är jag gravid i 17+2 idag :) Så två dagar efter dig. Lite kul :) Btw, sjukt söta djurkläder. Älskar dressar med små öron och svans :D



2012-03-19 @ 11:22:42
URL: http://littleramona.blogg.se/
Sandra

Hejsan, vilken fin blogg!

Vill du ha flera läsare på din blogg så kan du nu bli länkad hos mig!

Det enda du skall göra är att gå in på länken på min blogg och rösta på min son som tar dig ca 5 sekunder och du blir länkad DIREKT efter att du gjort det!



Är evigt tacksam om du vill ställa upp och hjälpa mig! <3

Ha en fortsatt bra dag.



Gå in på länken så kommer du direkt till "länk-inlägget" http://sandracederbom.blogg.se/2012/march/du-blir-lankad.html

2012-03-19 @ 11:43:04
URL: http://sandracederbom.blogg.se/
Elin #806

Är 89:a så fyller 23 till hösten :) Bor i en håla utanför Västerås (Surahammar) Sj? :)

2012-03-19 @ 17:02:44
URL: http://littleramona.blogg.se/
Elin #806

Haha, kul att vi är jämngammla och jämt gångna i grav :P Men hur mår du nu? Jag mår hur bra som helst. Dock lite drygt på jobbet där man står i så många timmar i sträck...

2012-03-19 @ 18:30:24
URL: http://littleramona.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0