Första skrattet & höstmarknad

Ååååhh! Så sjukt mysigt när det händer saker i hennes utveckling hela tiden. Idag har vi haft världens gladaste bebis som har haft ett stort leende på läpparna varenda vaken tid. Hon testar rösten hela tiden med joller och ljud och idag fick vi första skrattet med ljud!! Så mysigt! Hoppas snart på fler. Gud vad stolt man blir!

Idag var vi nere på stan och kikade på marknaden en sväng. Mest skit som vanligt. Livia sov i vanlig ordning ända från att vi gick till vi kom hem. Hon älskar åka vagn och sover sjukt bra i den! Fick med oss 2 bodys från Newbie hem i 56, då de är lite större i storlekarna och passar hennes långa överkropp bra. Alla andra bodys är för korta. Hon är någonstans mellan 56 och 62 så det går typ inte ha något annat än newbie. Borde finnas någon mitt emellan storlek där. Hon växer sjukt snabbt på längden fisan. Även gammaldags cocosbollar (ett måste) och nya amningsinlägg fick hänga med hem. Nu har vi precis tryckt i oss fläskfilé och pommes och Livia har somnat, så nu blir det sofflut.



Kommentarer
Rebecca

På la redoute (stavas det så?:p) finns det kläder i stl 60. Min mamma har köpt därifrån till vår kommande lille. Finns mycket på rean också!

2012-10-17 @ 18:16:18
Sandra

Den bodyn hon har på bilden är faktiskt 60. Lundmyr of Sweden har den storleken. Super bra! Får kika där då! Tack för tipset!

2012-10-18 @ 03:42:41
URL: http://Textavkarlek.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0