liviasmamma.blogg.se

Nu är den nya bloggen klar! den hittar ni här. Denna kommer låsas inom kort, så vill ni fortsätta följa oss, klicka in er där!
 

Ny blogg

Det har blivit något fel på denna bloggen tyvärr, så kommer (nog imorgon) öppna upp en ny. Hoppas att kunna föra över lite från graviditeten osv till denna senare också. Kommer spara min gamla för eget bruk, men låsa den så fortsätter jag på den nya sedan. Designen på klar av snälla underbara Cecilia som hjälpt mig. Kommer bli fint som tusan. Rätt skönt med. Nu ska jag försöka börja använda kameran lite också. På riktigt. Det är ju faktiskt inte så jobbigt, och det blir så mycket finare. Kommer ångra mig en vackert dag annars, så - håll ut så kommer snart den nya bloggen upp här så ni kan slussas vidare!

3 månader!

Hur sjukt är det inte att min lilla plutta blev 3 månader idag? Kan inte fatta!! Hur kan det gå så fruktansvärt fort? Vill hinner inte med! Älskar och njuter i varje fall av varje dag med våran lilla prinsessa. Sover så duktigt utan något mål alls på natten numera. Brukar somna 19, vakna efter en timme (?) och somna igen vid 21,22 tiden och sover ändå till klockan 7 utan att käka. Det kallar jag lyx. Äter oftast då och somnar ibland om igen till 9-10 då vi går upp. Hon vänder från mage till rygg och snart från rygg till mage. Inte långt kvar alls. Hon äter på allt som hon får tag i, skrattar för fulla muggar, brukar ligga med fötterna rakt upp och försöker få tag i dom med händerna. Ja, listan är lång. Så duktig.
 
Imorgon ska hon vaccineras. Fy! Jag får tårar i ögonen bara jag tänker på hur ont hon kommer få. Men då ska jag vara hennes trygghet och klippa. Blir bara ännu jobbigare för henne om jag jagar upp mig. Det går nog bra. Hoppas bara hon slipper biverkningar.
 
 
RSS 2.0