En skrikig namngivningsceremoni

Ja, vad ska man säga? Igår var Livias stora dag, och det blev allt annat än vad vi planerat. Lilla snurpan klarade inte av allt ljud och folk och ägnade sig nästan all tid att skrika i panik. Daniel fick gå en sväng med henne så hon somnade en stund. Sen när det var paketöppning och tyst, ja då var det frid och fröjd och hon låg och pratade. Var så påtagligt att det var just ljudet som störde henne. Hoppas det var trevligt för de som kom iallafall. Livia fick jätte mycket fina presenter. Aldrig sett sån hög med grejer innan. Dock var hon uppe i varv och hemma blev också pannkaka. Skrik tills hon deckade halv 12. Vilken dag! På gott och ont. Riktigt tråkigt, men samtidigt synd om henne.

Idag vaknade hon på desto bättre humör. Legat och pratat hela morgonen. Blev lite grinig igen nyss och nu ligger hon och sover igen. 8 sammanhängande timmar sömn sov hon inatt så det var nog jobbigt för henne. Stackars liten! Idag är det städdag och vi ska ut och hämta alla presenter som inte fick plats i bilen igår. Herregud. Bortskämda unge.Kommentarer
Linda

Så de är ibland tyvärr:( Jag har en son på 9 mån och väntar nu andra barnet, nyheten har jag tänkt kläcka på tisdag på bloggen :)

2012-11-25 @ 10:56:11
URL: http://rockamama.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0