Helg igen

Herregud vad veckorna springer iväg. I den här farten kommer ju Livia vara stor på ett kick. Hon har ju redan vuxit helt sinnessjukt mycket. Hon kommer alltid vara min lilla bebis.

Gårdagen spenderades med Daniel på stan. Självklart var Livia med. Nu står han i kö till en iPhone 5 (som alla andra). Kvällen blev ett enda stort traggel då Livia var så övertrött och omöjlig att söva att det bara var skrik i princip hela kvällen. Tillslut fick vi henne att somna, och har sovit bra inatt som tur är. Jag fattar inte. De flesta mamma bloggarna man läser så låter det som om livet var en dans på rosor hela tiden? Det är inte min verklighet iallafall. Ibland är det inte alls lika kul. Självklart har det sin charm, men alla andra kan väl inte ha änglar som ligger tysta och gör som man vill? Jag älskar min dotter över allt annat och skulle göra allt för henne, men det finns moments när det är jobbigt också. Självklart väger de bra över det dåliga tusen gånger om, men de finns! Det är inte alltid lätt att vara småbarnsmorsa.

Hur som haver, dagens planer är att gå en promenad, köpa blöjor och åka till mamma och Micke för att äta!Kommentarer
Sarah

Dom flesta har kännt precis så! .. Men ingen som säger något för att allt ska vara så perfekt;)

2012-10-13 @ 18:39:29
Anonym

Har tänkt på en sak. Har ni tänkt på val av förskola osv än? förstår att det är långt kvar men tanken kanske har slagit er iaf. Har hört mycket om västerviks skolor/förskolor att dom ligger illa till. Något ni märkt av? Ni jobbade väl med barn? Oj vad mycket frågor :D

Svar: Ja, de har vi. Söker för tillfället lägenheter i samma område som vi bor i nu, så vi vill helst ha vårat barn på Gullvivan. Har inte hört så mycket om några som ligger illa till, dock så har de ju gjort om en hel del. Slagit ihop förskolor, gjort om vissa osv. Gullvivan är ganska liten, bra sammanhållning, stor gård och är mycket i skogen. Passar nog oss ganska bra! :)
None None

2012-10-14 @ 17:17:24


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0