Nu är vi hemma med våran skatt!

Åh så underbart!! Finns det något bättre? Nu har vi precis kommit hem från BB och packar upp för fullt. Livias farmor och farfar har varit och beskådat henne, hon är nyammad och sover som en stock! Skönt att ha alla saker tillgängliga, men måste säga personalen på BB har varit helt fantastiska och hjälpt oss så mycket att dom borde få dagens ros. Känner att jag nu har en stadig grund att stå på och börja familjelivet. Återkommer med förlossningsberättelse en annan dag! Den chockade alla. Kan säga så att från första värken till hon var ute tog det 3,5 timme! Vi mår hur eller hur jättebra och är både nervösa och pirriga inför vardagen som kommer! :)



Kommentarer
Lovisa

Det kommer gå hur bra som helst :) hon var nästan lika snabb som olivia var på att komma ut :) Hon är ju bara för ljuvlig :)

2012-09-04 @ 18:38:10
Sarah

Haha alltså man blir ju helt... :) SÅ söt! Vad nöjt hon sitter där :) vilken liten sötbulle!

2012-09-04 @ 19:51:36
Anonym

Ååh vad härligt :)

2012-09-04 @ 20:12:45
Anonym

Vad söt hon är! Jag bara undrar om hon har en Newbie overall på sig och isånna fall vilken storlek? Jag vill köpa en sån men är så osäker på stolek! Väntar en liten bebbe jag med men är osäker på storlek till den lilla i början dem första veckorna! Är Livia normalstor bebis:)? Tack på förhand, Therese

Svar: Hon är ganska stor för sin ålder tror ja! Haha. Men hon är ju 10 dagar över tiden, så egentluigen skulle hon ju vart ungefär 2 månader nu. Hon har newbie overall! Den hon har nu är i 56. Den i storlek 50 kunde hon bara ha en gång innan hon växte ur den, så rekommenderar 56!
None None

2012-10-08 @ 20:54:15


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0