145 älskade slag i minuten

Idag fick vi höra det första från lilla fröken vild. Hjärtat slog i 145 slag/minuten. Hur fantastiskt är det inte att kunna höra det lilla hjärtat ticka? Innuti mig. Jag har ett litet prinsesshjärta i min mage. Dock lever hon verkligen upp till sitt namn. Vi hörde nog mer sparkar än hjärtslag, haha! Vi kommer ha att göra när hon kommer ut. Ungen verkar ju aldrig sova! Känns som hon försöker ta sig egenom hela magen. Mätte även SF måttet och låg idag på 26, precis precis ovanför strecket där man ska ligga kring. Frågade även om smärtan jag hade i magen igår, och kom fram till att ärtan troligtvis ligger diagonalt från höger revnen ner till vänster höft. Förmoligen ligger hon på en öm punkt där, och när hon sparkar gör det förbannat ont (eftersom hon mestadels sparkar hela tiden). Fick iallafall numret till både dem och förlossningen om det skulle bli värre. Dock har det inte varit någonting idag så vi får hålla tummarna. Annars rullar det på. Vi ska tillbaka om 4 veckor igen och kolla tillväxtkurvan. Förresten, kolla till vänster - TVÅSIFFRIGT är vi nere på idag. Nu jävlar går det undan. Vi längtar som tokar efter dig lilla snurpa! Låt sommaren gå fort!


Kommentarer
Rebecca

Vad mysigt att höra hjärtljuden :) Jag har lånat en angelsounds av min syster så jag kan höra hjärtljuden hemma också vilket är bra när jag har moderkakan i framvägg så dämpar ju det sparkar mycket vilket gör en nojjig ibland :) Men du verkar ha en vild tjejja i din mage så du behöver nog inte nojja dig :P

2012-05-16 @ 18:58:33
URL: http://frumattheos.webblogg.se/
Therese

:) Nu ska jag inte tillbaka förns om lite mer än en månad. Men sen blir det varannan vecka hos BM. Mitt sf mått var 23 och hjärtat tickade i 144 slag/min.



Vart bor du? Jag bor i Täby som ligger norr om sthlm.

2012-05-16 @ 19:01:38
URL: http://tisskisset.blogg.se/
Therese

Jasså. Jag har ingen koll på vad som är litet och stort? Bara att jag låg i mitten på kurvan, toppen bra sa bm:) Och om hon är liten så är det bara bra! hehe;)



Då har du nära till öland då? Härligt på sommaren:)

2012-05-16 @ 19:23:42
URL: http://tisskisset.blogg.se/
Therese

Googlade SF mått nu och då stod det att SF måttet ska vara antal veckor som man gått +/- 2 så då är mitt normalt.



Va härligt med sommarstad! Har aldrig varit i västervik men på öland.

2012-05-16 @ 19:37:07
URL: http://tisskisset.blogg.se/
Ulrika Emini

Mysigt! :) Även fast man känner sparkar känns det alltid som en lika stor lättnad att få höra hur lillbebisens hjärta tickar på där inne.

Det är otroligt fantastiskt att man har en alldeles egen liten människa där inne...

2012-05-16 @ 20:42:11
URL: http://ulrikaemini.blogspot.se
Miccis

Lever upp till sitt namn säger du? ;) Då finns det ju en chans att man kanske kan gissa vad det skulle kunna vara redan nu. :D

2012-05-17 @ 21:18:40
Sandra

Ja, jag menade namnet lilla fröken vild Miccis :)

2012-05-17 @ 21:31:17
URL: http://textavkarlek.blogg.se/
Cuisette

Jag längtar så himla mycket efter att få höra fosterljuden för första gången. Kan bara föreställa mig hur fantastiskt det är.. :)

2012-05-18 @ 14:34:13
URL: http://www.cuison.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0